Tuesday, November 16, 2010

mood kurang :(


morning ,im awake from sleep early morning ,but still no in mood ,idk why ?? whats wrong with you guys ?? napa perlu buat fitnah ?? apa yg korang dapat ,mungkin haku yg dip dipersalahkan ?? korang memang suka ,nanti kalu dah gado2 then kau mula bertepuk tangan kan ?? fuck youuuu piggie :8).

mungkin dalam smua neh memang haku yg kna dpesalahkan ,mungkin haku yg jahat ?? korang baikk! salute you dear motherfuckers! lepas satu2 kau nak fitnah kan ?? okkay kau menang you deserve it :D .



makan pon tak habis dah skang ,makan lemang pon tadi share ngan akak haku ?? okkay cukup ! it not symphatist! heyyyy piggie ,please show yourself larh ,senang2 nak fitnah ,kau suka dah kan tgok haku gado ??



apa yg haku tak buat kau nak buat mulut macam haremmmm ! apsal ?? kau nk kata haku sombong ?? jahat ?? penyibuk .sapa kauu ??




okkay okkay adda ,cheers ! you are unlucky today :) well done guys ,continue your jobs ,sumpah mesti banyak kan PAHALA yg kau dapat ,bangga tak tak ?? ya kan ?? :)




okkayy enough ,by the way happi eid aidil adha peeps ;)

No comments:

Post a Comment